خانه
692K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۲:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست
    حلواي خرما




    مواد لازم:

    خرما 500 گرم

    روغن 1 پيمانه

    خلال پسته و نارگيل براي تزئين

    آرد گندم 250 گرم



    طرز تهيه:

    مي توان از كنجد هم در كنار مغزهاي گفته شده استفاده كرد.



    آرد گندم اگر آرد سنگك و سبوس دار باشد بهتر است اما ميتوان از آرد سفيد هم استفاده كرد.



    خرما را وزن ميكنيم 500 گرم كه شد بعد پاك ميكنيم هر چقدر بماند همان را استفاده ميكنيم.



    آرد گندم را تفت ميدهيم كه رنگش طلايي شود بعد از تفت دادن حتماً الك ميكنيم كه يكدست شود.

    روغن مايع يا جامد آبكرده را داخل ظرف ريخته و روي حرارت ميگذاريم و بعد آرد را اضافه ميكنيم روغن بايد در حدي باشد كه وقتي ميخواهيم آرد را با آن هم بزنيم حالت روان پيدا كند.



    اگر آرد را اول تفت دهيم بعد با روغن مخلوط كنيم روغن كمتري مصرف ميكند اما ميتوان آرد را از همان ابتدا با مقدار روغن گفته شده تفت داد كه در آن صورت نيازي به الك كردن بعد از تفت دادن نيست.



    وقتي آرد و روغن يكدست شد اگر سفت شده باشد يكي دو قاشق روغن اضافه ميكنيم.



    خرما بهتر است خرماي دشتستان كيلويي باشد كه در بسته هاي 3 كيلويي در بازار موجود است چون شيريني اش كمتر است و پوست آن نازك است كه هسته خرما و كلاهكش را جدا ميكنيم و از چرخ گوشت رد ميكنيم.



    خرما را كه ميخواهيم اضافه كنيم بايد حرارت ملايم باشد چون حرارت زياد باشد مسوزد و سفت ميشود.

    وقتي مايع تقريباً رقيقي از روغن و آرد به دست آمد خرما را اضافه ميكنيم و كاملاً تفت ميدهيم تا خرما باز شود و صاف و يكدست شود.



    آرد بايد نصف خرما باشد البته آرد اگر كمي بيشتر شود هم مشكلي پيش نمي آيد.



    پودر دارچين را اضافه ميكنيم و سريع از روي حرارت برميداريم و هم ميزنيم تا يكدست شود قالب مستطيل به قطر 1 سانتي متر را اگر تفلون نباشد چرب ميكنيم اگر تفلون باشد نيازي به چرب كردن ندارد مواد را داخل قالب ميريزيم و كمي كه خنك شد به شكل لوزي برش ميزنيم ميگذاريم كامل خنك شود بعد از روي برشها دوباره برش ميزنيم تا حلواها كامل از قالب جدا شوند بعد روي آن را با مغزها تزئين ميكنيم.



    اگر دوست داشته باشيد ميتوانيد انتهاي كار كه حلوا آماده ميشود پودر گردو يا گردوي چرخ شده به آن اضافه كرد كه خيلي مقوي ميشود.



    اگر دوست داشته باشيد ميتوانيد مواد را داخل قالب نريزيد و وقتي كه مواد كمي خنك شد به طوري كه بتوان به آنها دست زد آنها را به شكل گلوله اي در آورد و داخل مغزها آغشته كرد و در كپسولهاي شكلات گذاشت.



    براي خنك شدن اين حلوا نيم ساعت كافي است.
  • ۱۲:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست
    حلواي كنجدي
    اين حلوا را به منظور مقوي بودن و نداشتن روغن پيشنهاد مي كنم.

    آرد گندم 1 پيمانه.
    كنجد تفت داده شده 3 پيمانه.
    شيره انگور 1 پيمانه.

    طرز تهيه: آرد را تفت داده تا بوي خامي آن گرفته شود و نصف كنجد را اضافه ومخلوط مي كنيم و بعد شيره انگور رقيق شده را نيز اضافه و كاملا" مخلوط مي كنيم.درون يك سيني مابقي كنجد را ريخته و حلوا را رويش پهن مي كنيم و رويش را نيز با كنجد مي پوشانيم و مي گذاريم در دماي محيط خودش را بگيرد و بعد به دلخواه برش مي دهيم.
  • ۱۲:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست
    حلوا مسقطي

    - نشاسته 1 ليوان
    - آب 13 ليوان
    - شكر 4 ليوان
    - روغن مايع 1 ليوان
    - آرد برنج ربع ليوان
    - گلاب و هل ميزان لازم
    - گردو و بادام بو داده ميزان لازم
    - رنگ حلوا( معمولا سبز رنگ ) چند قطره

    - طرز تهيه
    نشاسته.آب.شكر.آرد برنج و روغن رو تو قابلمه ( اگه تفال باشه بهتره ) مخلوط كرده و روي شعله ملايم مرتب مواد رو هم ميزنيم ( خسته نشين ) مواد دوبرابر ميشه ولي همچنان شما هم بزنيد تا مواد كشدار و سفت بشه ( حدود 1 تا 1.5 ساعت اين همزدن طول ميكشه. در واقع همزدن زياد باعث كشدار شدن حوا مسقطي ميشه.
    شما ميتونيد بعد از گذشت اين زمان مقداري از حلوا رو تو ظرفي ريخته و توي يخچال بزارين اگه سفت شد حلوا تقريبا امادست. حالا ميتونيد گلاب .هل و گردو و بادام رو اضافه كنيد هم بزنيد بعد از حدود 15 دقيقه كه از حالت روان بودن خارج شد و به حالت كشدار و سفت در اومد چند قطره از رنگ خواراكي يا حلوا رو به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد. خسته نباشين. حلوا امادست حالا ميتونيد حلوا رو تو ظرف مورد نظر سرو كنيد.اين حلوا نيازي نيست تو يخچال بزارين خودش كاملا سفت و كشدار ميشه .
  • ۱۲:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    طرز تهيه حلوايي با ارد برنج رو كه معمولا شماليها تو سفره نذريشون درست ميكنند و خيلي هم پر طرف داره

    2 پيمانه ارد برنج رو روي حرارت ملايم ميگذاريم تا بوي خامي ارد گرفته شود سپس 1 پيمانه روغن جامد رو به ارد مي افزاييم و ميگذاريم تا خوب تفت بگيرد تا مواد كاملا شل شود بعد از ان 1 پيمانه شكر را با 6-7 پيمانه اب (بستگي به نوع برنج دارد)ميگذاريم تا جوش بيايد بعد شربت بدست امده رو به مواد فوق اضافه ميكنيم زعفران اب كرده رو نيز اضافه ميكنيم در اخر گلاب وهل رواضافه كرده و ميگذاريم خو ب دم بكشد بعداز اينكه خوب دم كشيد وارد برنج خوب پخته شد حرارت رو خا موش ميكنيم وحلوا رو در ظرف مورد نظر ميريزيم وتزيين ميكنيم

    حلواي آرد برنج 

    مواد لازم: 
    آرد برنج: 1 ليوان 
    شكر: 2 ليوان 
    آب و گلاب: 3 ليوان 
    زعفران: به مقدار لازم 
    روغن مايع و جامد: به مقدار لازم 
    خلال بادام و خلال پسته: به مقدار لازم 

    طرز تهيه: 
    آرد برنج را در يك قابلمه‌ي مناسب ريخته و كمي حرارت مي‌دهيم تا رنگش طلايي شود. بعد از روي حرارت برداشته و روغن مايع و جامد را (كمي از هر كدام) به مقداري كه به روغن بيافتد، به آن اضافه مي‌كنيم. سپس مخلوط آب و گلاب را به آن مي‌افزاييم و خوب به هم مي‌زنيم تا يك‌دست شود. نسبت آب و گلاب بستگي به كيفيت گلابي كه استفاده مي‌كنيد دارد. بعد ظرف را روي حرارت مي‌گذاريم و زعفران آب كرده را اضافه مي‌كنيم و به هم مي‌زنيم تا غليظ شود. سپس شكر را اضافه كرده و مجددا به هم مي‌زنيم تا مايع به قدر كافي غليظ شود. بعد از آن صبر مي‌كنيم تا كمي خنك شود. سپس در ظرف‌هاي مورد نظر ريخته و به سليقه‌ي خود با قاشق تزيين مي كنيم. در آخر با مقداري خلال بادام بو داده و خلال پسته، تزيين را كامل مي‌كنيم. 
    بهتر است كه اين حلوا را حدودا دو ساعت قبل از مصرف آماده كرده و در ظرف بريزيم تا خوب خودش را بگيرد و آماده مصرف شود

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱۳/۱۲/۱۳۹۴   ۱۲:۳۰
  • ۱۲:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست
    حلواي رشته

    مواد لازم
    رشته مخصوص حلوا، يك بسته

    شير مايع، نصف ليوان

    آب، يك استكان

    شكر، يك استكان

    گلاب، نصف استكان

    زعفران، كمي

    طرز تهيه

    رشته‌ي حلوا مانند رشته‌ي پلويي اما نازك‌تر است. در اكثر سوپر ماركت‌ها موجود است. رشته را بدون روغن در ماهيتابه تفت مي‌دهيم تا رشته به رنگ قرمز در بيايد.

    وقتي رشته تغيير رنگ داد نصف استكان آب را به آن اضافه كرده و در ماهيتابه را مي‌بنديم تا زماني كه رشته خوب نرم شود و آب آن كاملاً بخار شود.

    از طرف ديگر زعفران و گلاب را داخل شير ريخته و كم كم اين مايع را به رشته داخل ماهيتابه اضافه مي‌كنيم. بايد غلظت ماده به دست آمده شل باشد ولي نه به شكلي كه رشته در آن شناور باشد.

    بايد زماني‌كه حلوا را در ظرف مي‌كشيم مقداري مايغ غليظ همراه اين رشته‌ها باشد. براي تزيين هم مي‌توان از پودر پسته يا خلال بادام استفاده كرد.
  • leftPublish
  • ۱۲:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست
    حلوا در مايكروويو


    2 پيمانه (250 گرم) آرد سفيد
    1 پيمانه (200 گرم) روغن
    1 پيمانه (200 گرم) شكر
    نصف تا1 پيمانه (350 ميلي ليتر) آب
    نصف پيمانه گلاب
    نصف قاشق چايخوري زعفران سائيده




    ظرف گودي را انتخاب كرده شكر، گلاب، زعفران و آب را در آن ريخته و كاملاً با هم مخلوط مي كنيم ظرف را بدون درپوش به مدت 5-4 دقيقه با قدرت 100% در مايكروويو مي گذاريم شربت حلوا آماده است. آرد و روغن را در ظرف مسطحي با هم مخلوط مي كنيم. آنرا به مدت 13ـ11 دقيقه قدرت 100% زمان مي دهيم بعد از گذشت 5 دقيقه از زمان 2 تا 3 بار آرد را هم مي زنيم تا رنگ آن طلايي گردد سپس شربت آماده شده را با آرد تفت داده شده در بيرون از مايكروويو با هم مخلوط مي كنيم.
  • ۱۲:۳۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست
    حلوا جوزي (گردويي)
    شيره انگوراز مايع شيره نه خاكش (چون هروقت ميگن شيره من ميگم آبش يا خاكش) واسه همين ميگم كه مثل من براتون سوال پيش نياد حدود 100 گرم
    گردوي نيمه كوبيده شده نه له له نه درشت اينم 100 گرم
    نكته: اين دو تا رو بايد وزن كنيد نه پيمانه چون در اين حالت محصولي كه بدست مياد ميشه قضيهء ميان من تا ماه گردون تفاوت از زمين تا آسمان است.
    اول گردوي نيم كوب شده رو با آب به اندازه اي كه گردوتون توي ظرف راحت هم بخوره (نه اينكه يكي كه ببينه بگه آها پس گردو رو ميريزيم تو آب )ظرفتون رو هم كوچيك در نظر بگيريد كه گردو به ظرف نچسبه و حروم بشه خلاصه روي حرارت خيلي كم ميذاريد و هر چند وقت يكبار هم ميزنيد تا گردو به روغن بيفته، حالا كي؟ زماني كه بغلهاي ظرف رو كه نگاه كنيد ببينيد حبابهاي كوچيك روغن داره غل غل ميكنه 3-2 دقيقه ديگه با حرارت كم تفت بديد بعد شيره انگور رو اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا زمانيكه خودشو بگيره و مثل حلوا بشه ولي زياد نذاريد كه وقتي سرد ميشه سفت تر ميشه و بعد انگشت انگشت بخوريد و كيف كنيد البته اينو به شوشوهاتون نديد كه عواقبش پاي خودتونه از ما گفتن بود
  • ۱۲:۳۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست
    حلواي زنجبيلي :
    آرد : نيم كيلو
    پودر قند: 350 گرم
    روغن جامد : 200 گرم
    پودر زنجبيل : 15 گرم (مي توانيد به دلخواه بيشترش هم بكنيد)
    كره = 50 گرم
    آرد را روي شعله خيلي ملايم كاملاً تفت دهيد تا خاميش برود ولي اصلاً نبايد رنگش تغيير كند.
    مخلوط روغن و پودر قند و زنجبيل را با همزن برقي بزنيد تا كاملاً يكدست شود.
    و بعد اين مخلوط را به آردي كه داغ است اضافه و مواد را به خورد هم بدهيد. در آخر كره را هم افزوده و بعد مواد را كف يك سيني مناسب مثل سيني باقلوا يا هر سيني لبه دار ديگر كه چربش كرده ايد پهن كنيد و خوب آن را صاف و يكدست كنيد و بعد با قالب دلخواه قالب بزنيد يا با كارد لبه نازكي در همان سيني به شكل مربع يا ل.زي برش بزنيد كه بهتر است از خط كش تميزي براي اينكار استفاده كنيد.
  • ۱۲:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست
    حلواي نشاسته ذرت

    نشاسته ذرت : نصف پيمانه
    شكر :نصف پيمانه
    آب :1 و 4/1 پيمانه
    زعفران : به مقدار مورد نياز
    گلاب : نصف پيمانه
    روغن : 3-4 قاشق غذاخوري

    نشاسته و آب و گلاب و و شكر باهم مخلوط كرده روي حرارت قرار مي دهيم تا سفت شود بعد روغن و زعفران را اضافه كرده تفت مي دهيم و در آخر در ظرف مورد نظر مي ريزيم .
    * من از روغن نباتي استفاده كردم فكر كنم بهتره از روغن مايع استفاده كرد
  • ۱۲:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست
    حلواي موز (يكي از حلواهاي سنتي و خوشمزه هندي)


    مواد لازم:
    موز درشت و رسيده 5 عدد
    شكر 1 پ
    پودر هل 1/2 ق چ
    كره آب شده و صاف 2.5 ق غ
    بادام هندي كمي خرد شده 2 ق غ پر

    روش تهيه:
    موز ها را در غذاساز پوره ميكنيم
    يك ظرف نچسب را روي شعله ميگذاريم تا گرم شود
    پوره موزها را در آن ميريزيم و مرتب هم ميزنيم تا رنگش طلايي شود
    شكر را اضافه ميكنيم و با حرارت ملايم مرتب هم ميزنيم تا هم شكر آب شود هم موزها قهوه اي خوشرنگ شود،پودر هل را اضافه ميكنيم، مراقب باشيد مخلوط نسوزد
    وقتي اين مخلوط موزها از ظرف مثل حلوا ور آمد كره را اضافه ميكنيم و مخلوط ميكنيم
    حالا بادام هندي را اضافه ميكنيم و با مواد مخلوط ميكنيم
    قالبي مثل قالب باقلوا يا هر قالب صاف ديگر را انتخاب ميكنيم و با كمي از همان كره آب شده چربش ميكنيم
    مواد را درونش ميگذاريم، صاف ميكنيم و در يخچال ميگذاريم تا كاملا خنك شود
    بعد از 2و3 ساعت به دلخواه برش ميزني
  • leftPublish
  • ۱۲:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست
    حلواي كدو حلوايي


    مواد لازم:

    كدو حلوايي پوست كنده و خردشده 0.5 كيلوگرم
    شير 250 ميلي ليتر
    شكر 300-350 گرم
    هل كوبيده 2 عدد يا 1/3 ق چ
    آرد گندم كامل 75 گرم
    كره صاف 1/4 پ
    زعفران آب كرده 1 ق غ
    پسته، بادام، بادام هندي كه همه خردشده اند 20 گرم

    طرز تهيه:
    ظرفي نچسب را روي شعله ملايم گذاشته و كره را در آن آب كرده و كدوها را در آن تفت ميدهيم تا بوي خامي آنها از بين برود
    با همان حرارت شكر را اضافه كرده و خوب مخلوط ميكنيم
    شير را هم اضافه ميكنيم و مخلوط ميكنيم
    مواد بايد تا زماني بماند كه كدوها نرم شوند
    حالا با گوشكوب يا له كننده كدوهاي را له ميكنيم و آنقدر ادامه ميدهيم تا مخلوط يكدست شود
    آرد، زعفران و هل را اصافه ميكنيم و با همان حرارت مدام هم ميزنيم تا آرام آرام جا بيفتد و روغن بياندازد
    در آخر با آجيل تزيين ميكنيم و گرم سرو ميكنيم... همچنين ميتوانيم مقداري از مغزها را اول كمي بو بدهيم و در آخر كه ميخواهيم از روي گاز برداريم به حلوا اضافه كنيم تا داخلش هم مغز باشد
  • ۱۲:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست
    حلوا كفگيري بادامي

    موادلازم
    آرد گندم سفيد: 4 پيمانه
    آرد نخود چي : 2 پيمانه
    پودر هل سبز: 2 قاشق غذاخوري
    گلاب سنگين : نصف پيمانه
    بادام خرد شده : يك ونيم پيمانه
    روغن جامد: يك پيمانه پر
    روغن مايع : نصف پيمانه
    پودر قند: يك ونيم پيمانه
    پودر پسته: به ميزان لازم

    طرز تهيه

    آرد رو تفت ميديد تا جائي كه بوي آرد به مشامتون برسه ( تقريبا 5 دقيقه ) بعد روغن ها رو بهش اضافه ميكنين و 5 دقيقه ديگه تفت ميديد بعدش آرد نخود چي رو اضافه كنيد ( حتما هردوتا آرد رو 2 بار الك كنيد ) كمي تفت بديد حتي الامكان رنگ آرد زياد تغيير نكنه ،كل مرحله تفت دادن ازاول روي حرارت ملايم بيشتر از20 دقيقه طول نميكشه ، درآخر بادام رو اضافه كنيد مخلوط كرده وازروگازبرداريد،

    هل ، قند و گلاب رو هم بهش اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد ، به طور سنتي با كفگير ازاين حلوا برميدارن و برمي گردونن تو بشقاب ، من بعد ازاين كار يه خورده مرتبترش كردم ، در انتها روي حلوا رو با پودر پسته يا پودر قند مي پاشيد.
    حلواي كفگيري در سه نوع بادامي، گردويي، پسته اي و تلفيقي از انواع مغزها ميباشد.
  • ۱۲:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    دسر_نوروزی_بادام_و_پسته

     دسر بادام و پسته دسر مقوی که آب دهان را راه می اندازد ، می تواند قبل از پخت غذا تهیه شود و به صورت سرد ، سرو گردد . این دسر برای سفره عیدتان فوق العاده می شود.

    دسر بادام و پسته

    مواد لازم :

     کره : 75 گرم

     پودر بادام : 200 گرم

     شکر : 200 گرم

     خامه ساده ( کم چرب ) : 150 میلی لیتر

     مغز بادام ، خرد شده : 8 عدد

     پسته ، خرد شده : 10 عدد

    طرز تهیه:

    1. کره را در یک قابلمه متوسط که ترجیحا تفلون باشد ، به آرامی روی حرارت آب نمایید .

    2. پودر بادام ، خامه و شکر را به کره آب شده اضافه نمایید و مرتب هم بزنید . حرارت را کم نموده ، مخلوط را 12 دقیقه خوب هم بزنید و مواد را از کف قابلمه جمع نموده و با هم مخلوط نمایید .

    3. حرارت را اندکی اضافه نمایید تا رنگ مواد کمی تیره تر گردد .

    4. مخلوط بادام را از قابلمه به یک ظرف کم عمق منتفل نموده و با پشت قاشق روی آن را صاف نمایید .

    5. با خلال های پسته و بادام روی دسر را تزیین نمایید .

    6. یک ساعت به دسر استراحت بدهید تا سفت گردد سپس آن را به صورت لوزی شکل ببرید و سرد سرو نمایید .

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۴۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    کاچی

    کاچی یک دسر ایرانی می باشد، ولی می

     توان آن را در شام به عنوان غذا به همراه نان میل کرد. کاچی به علت دارا بودن آرد و کره دارای انرژی زیادی می باشد و با افزودن تخم مرغ این انرژی بیشتر می شود

    روش اول:

    مواد لازم برای 6 الی 8 نفر:

    آرد گندم 1 پیمانه

    آب 3 پیمانه

    کره 200 گرم

    گلاب نصف پیمانه

    زعفران ساییده 1 قاشق چایخوری

    شکر 2 پیمانه

    خلال بادام 1 قاشق غذاخوری

    خلال پسته و بادام برای تزیین

    طرز تهیه :

    برای تهیه کاچی ابتدا شکر را همراه با آب بر روی حرارت ملایم میگذاریم تا شکر آب شده و مواد کمی غلیظ شوند.در آخر گلاب را اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم تا عطر گلاب از بین نرود. غلظت این ماده باید مانند شهد مربا باشد.

    در ظرفی دیگر آرد را در کره کمی تفت میدهیم تا خامی آرد از بین رفته و آرد کمی قهوه ای شود.

    شیره بدست آمده در مرحله اول را به آرد اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه کامل و سریع هم میزنیم. سپس خلال بادام و زعفران را اضافه کرده کمی هم زده تا مواد مخلوط شوند.

    در این مرحله کاچی باید جا بیفتد یا به قول قدیمیا دم بکشد . یک پارچه به عنوان دم کنی در قابلمه گذاشته و روی حرارت بسیار بسیار کم و ترجیحا بر روی شعله پخش کن کاجی را به مدت 40 دقیقه دم کنید. و پس از آماده شدن در ظرف مناسب کشیده و با کمی خلال و یا کمی پودر دارچین آن را تزیین نمایید.

    چند نکته:

    اگر کاچی شما سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید . غلظت کاچی باید مانند ماست چکیده باشد.

    در دستور سنتی کاچی از نبات به جای شکر و از روغن حیوانی به جای کره استفاده میشود.

    در بعضی از نقاط کشور از دو عدد تخم مرغ هم در کاچی استفاده میکنند.

     دو روش برای تهیه دسر خوشمزه و مقوی کاچی 

    روش دوم:

    مواد لازم:

    آرد سفید یک پیمانه

    روغن حیوانی ۵/۲ قاشق غذا خوری

    شکر یک پیمانه

    طرز تهیه :

    روغن رو در قابلمه میریزیم  و وقتی آب شد آرد رو قاشق قاشق بهش اضافه می کنیم و شروع می کنیم به هم زدن و اصلا هم زدن رو تعطیل نمی کنیم.انقدر هم می زنیم تا مخلوط آرد و روغنمون هم سفت بشه و هم تغییر رنگ بده و قهوه ای شه

    شکر رو در یه لیوان آب جوش حل می کنیم و به موادمون اضافه می کنیم  ولی مواظب باشین چون وقتی آب و شکر رو اضافه می کنیم بخار زیادی از قابلمه بیرون میاد و اگه مواظب نباشین دست هاتون می سوزه

    بعد از این که چند بار با قاشق به هم زدین ۲ پیمانه ی دیگه آب جوش به کاچی اضافه می کنیم و بعد از این که چند بار دیگه هم به هم زدیم در قابلمه رو می بندیم تا کاچی مون روغن بندازه که باید به مدت ۵ دقیقه در قابلمه بسته باشه

    کاچی آماده است و می تونین صرفش کنین

    چند نکته:

    اگه می بینین شیرینیش کمه می تونین یه مقدار دیگه شکر بهش اضافه کینن . حتی می تونین اصلا به کاچی شکر اضافه نکنین و یهو ۳ پیمانه آب بریزین در مواد و شکر رو با شکر پاش بیارین که هر کی به هر اندازه که دوست داشت به کاچیش اضافه کنه

    می تونین نبات رو به وسیله ی خرد کن یا آسیاب مخلوط کن پودر کنین و به جای شکر از اون استفاده کنین.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۰۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    #ژله_مشكي_طلايي 

    براي اين رنگ و مدل ژله فقط از ژله الورا بايد استفاده كنيد 

    من تك تك ديگه عكس كارامو نذاشتم كه مقدار بگم چون زياد بودن ولي روش همشون يكي هستش 

    ژله الوورا رو به ازاي هر بسته يك و نيم ليوان آب جوش ميريزين تا كامل حل و شفاف بشه 

    بعد براي رنگ طلايي من از اكليل خوراكي طلايي استفاده كردم اين اكليل پودري هستش و همه لوازم قناديا دارن 

    به اين منظور كه من ژله رو با اكليل خوراكي مخلوطا كردم و كامل هم زدم توجه كنيد بعد از اماده شدن ژله اكليل و اضافه كنيد بعد حسابي هم بزنيد 

    و اما رنگ مشكي ! 

    براي اونم الووراي اماده شده رو با رنگ خوراكي مشكي قاطي كردم 

    حالا طرز پر كردن قالبمون 

    اول قلباي قالب رو با رنگ طلايي پر كردم و گذاشتم يخچال تا گرفت بعد ژله رنگ مشكي رو اروم اروم روي لايه قبلي ريختم بايد دقت كنيد كه خيلي اروم انجام بديد تا لايه هاي قبلي اسيب نبينند 

    به همين منوال پيش ميرين تا انتها يني يه صورت لايه لايه 

    حالا طرز دراوردن ژله از قالب كه زحمتاتون همه توي اين قسمت نتيجه ميده به اين صورت ك 👇🏻

     اول قالبتون و چرب كنيد كمي با دستمال كاغذي بعد كه ژله تون تماما بسته شد و خواستيد برگردونيد اول دور ژلتون و با چاقو ازاد كنيد بعد قالبتونو داخل اب جوش قرار بديد ده ثانيه بعد در بياريد از اب و به سمت راست و چپ حركت بديد اين كار و چند بار تكرار كنيد از كناره هاي قالب قشنگ متوجه ميشيد كه كي بايد برگردونيد اگه زيادي از حد بزاريد توي ابجوش ژلتون اب ميشه بايد هي نگاه كنيد از كنار قالب به موقع برگردونيد

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست

    فالوده با نودل چيني 


    مواد لازم: 

    1- شكر سفيد 2 پيمانه. 
    2- آب 2 پيمانه 
    3-گلاب 4/1 پيمانه. 
    نودل برنج چيني 100 گرم 

    طرز تهيه: شكر را در اب بكمك حرارت حل كرده وپس از سرد شدن كامل گلاب را به ان 
    اضافه وبا ظرف فلزي بمدت 4 الي 5 ساعت داخل فريزر قرار دهيد. 
    نودل برنج را خورد كرده بمدت 15 دقيقه در اب جوش با حرارت ملايم بجوشانيد. 
    *نودل اماده شده را داخل صافي ريخته و اب سرد رويش ريخته و سپس كناري ميگذاريم 
    پس از بسته شدن اب شكر(4 الي 5 ساعت) با نودل اماده مخلوط وبا اب ليمواماده سرو ميباشد.براي نگهداري طولاني, مي توان در ظروف كوچكتر داخل فريزر گذاشت و نيم ساعت قبل ازمصرف خارج وپس از بازشدن به ان آب ليمو اضافه وميل كرد.

  • ۱۳:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست
    فالوده خانگي

    مواد لازم :

    250 گرم نشاسته

    2 ليوان آب

    يك سوم ليوان گلاب
    طرز تهيه :

    آب و نشاسته را مخلوط كرده و در قابلمه نچسب مي ريزيم ، و آن را روي حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبي مرتب به هم مي زنيم تا مايه فالوده بجوشد . سپس گلاب را اضافه كرده و آن را به هم مي زنيم تا غليظ و كاملاً كشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گيرد ( براي اين كار بايد حداقل 20 دقيقه وقت صرف كنيم ) . سپس در ظرف بزرگي ، آب و يخ فراوان مي ريزيم و آن را نزديك چرخ گوشت قرار مي دهيم ، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل كرده و مايه فالوده را در چرخ مي ريزيم . ظرف يخ را طوري قرار مي دهيم كه رشته هاي فالوده داخل آن بريزد . مرتب و به آرامي ، با دست آن را زيرورو مي كنيم . ( بهتر است اين كار با دستكش انجام شود تا دست يخ نكند ) .

    پس از اتمام كار مقداري يخ را خرد كرده و كمي گلاب و شربت آبليمو اضافه مي كنيم . در موقع سِرو مي توانيم روي آن كمي شربت آبليمو بريزيم و با يك حلقه ليمو ترش برش زده ، آن را تزئين كنيم
  • ۰۰:۵۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    تارت

    تارت شكلاتي 

    مواد لازم:

    شكر 75 گرم

    آب 1پیمانه 

    روغن مايع چهار قاشق غذاخوري 

    80گرم آرد

    نشاسته 30 گرم 

    وانيل يك پاكت  (ده گرم)

    كاكائو تلخ نصف پیمانه (يك پیمانه كاكائو 100 گرم  است)

    طرز تهیه : 

    تمام مواد خشك را در يك ظرف مخلوط ميكنيم آب و روغن مايع را اضافه ميكنيم و با ليسك  هم ميزنيم در قالب چرب شده ميريزيم و در فر از قبل گرم شده درجه 200به مدت بيست دقيقه ميزاريم( بعد از خنك شدن برميگردونيم و در قسمتي كه فرورفتگي داره كرم را ميريزيم)

    روي تارت

    شير 1 و 1/2 پيمانه 

    آرد 2 قاشق عذاخوري 

    شكلات تلخ  100گرم 

     شكر 4 قاشق غذاخوري

    همه را با هم مخلوط ميكنيم و تا حدي كه سس غليظي بشه ميجوشانيم ( مراقب باشید مواد ته نگیرد) وقتي غليظ شد روي كيك ميريزيم و تكه هاي شكلات ميريزيم (بايد سريع بريزيم چون زود خودشو ميگيره و موقع برش با چاقوي خيس برش ميزنيم )

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۴۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    دسر کاکائویی

    دو لیوان شیر کاکائو رو با دوقاشق غذاخوری خامه خوب هم میزنیم...... یک و نیم قاشق غذاخوری ژلاتین بن ماری میکنیم و کمی که سرد شد به مواد اضافه میکنیم و به مدت دو تا چهار ساعت میزاریم تو یخچال....

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۴۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    دسر نسکافه

    دو لیوان شیر رو با 

    مقدار دلخواه شکر و یک دونه کافی میکس روی حرارت داغ میکنیم اما نباید بجوشه..... 

    داغ که شد زیرش رو خاموش میکنیم و یک و نیم قاشق غذاخوری ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد رو ی بخار کتری یا سماور بن ماری میکنیم و به مایع شیری اضافه میکنیم...... بعد یک و نیم قاشق خامه رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنین..... سرد که شد دسر رو میریزیم توی قالب و میزاریمش تو یخچال ۲ تا ۴ ساعت..‌‌‌...😘

    انواع دسر | انواع ژله

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان