#چیزکیک_توت_فرنگی
این چیز کیک علاوه بر خوشمزه بودن ظاهر قشنگی داره و میتونید از اون به عنوان یه خوردنی خوشمزه و قشنگ جشنها ومهمانی ها استفاده کنید
مواد لازم :
300 گرم بیسکوییت ساقه طلایی یا مدلای دیگه بیسکوییت
150 گرم کره آب شده
500 گرم پنیر خامه ای ( پنیر رو بای مدتی در دمای محیط قرار بدید تا نرم باشه )
1 و نیم قاشق پودر ژلاتین
1 و 1/4 پیمانه آب جوش
2/3 پیمانه شکر
1 قاشق چایخوری وانیل
10 تا 12 عدد توت فرنگی
یک بسته ژله توت فرنگی
طرز تهیه :
ابتدا کره رو داخل یه کاسه داخل ماکروفر قرار بدید تا آب بشه .. بوسیله یه قلمو کمی از کره آب شده رو کف ظرفی که انتخاب کردید بمالید . ظرفی که اینجا استفاده شده ظرف پیرکس در اندازه های 33 در 25 هست .
شما میتونید به جای اینکار از کاغذ روغنی برای کف ظرف استفاده کنید .. این طوری برای خارج کردن و برش زدن چیز کیک راحت تر خواهید بود .
در مرحله بعد بیسکوییت ها رو داخل غذاساز بریزید و کاملا خرد کنید .بیسکوییت خرد شده رو داخل کاسه ای ریخته و کره آب شده رو به اون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . سپس بیسکوییت رو کف ظرف ریخته و با یه کفگیر یا وسیله مشابه اونو کاملا پرس کنید . میتونید با ته یه لیوان هم این کار رو انجام بدید .
ظرف رو داخل فریزر قرار بدید و کار رو ادامه بدید .پودر ژلاتین رو داخل کاسه ای ریخته و آب جوش رو بهش اضافه کنید .. خوب هم بزنید تا ذرات ژلاتین به خوبی حل بشه ..
پنیر خامه ای رو داخل ظرفی ریخته .. شکر رو بهش اضافه کنید و با همزن برقی مخلوط رو هم بزنید . مخلوط رو تا زمانی که شکر و پنیر به خوبی با هم مخلوط بشن ( همانند تصویر ) هم بزنید . وانیل و ژلاتین خنک شده رو به این مخلوط اضافه کنید و مجددا هم بزنید .
نتیجه باید حالتی مثل میلک شیک داشته باشه ( یه مایع تقریبا غلیظ )
اگه توش حالت توده ای و ناصاف بود اون رو از صافی عبور بدید .ظرف پیرکس رو از فریزر خارج کرده و با یه چنگال اونو سوراخ سوراخ کنید ! مخلوط پنیری رو روی بیسکوییت ها بریزید و 10 دقیقه ظرف رو در دمای اتاق نگه دارید .در این فاصله توت فرنگی ها رو آماده کنید . اول توت فرنگی ها رو به دو قسمت تقسیم کنید .. قسمت بالای توت فرنگی رو به صورت یه v برش بزنید تا شکلی شبیه به قلب به وجود بیاد . سپس هر کدومش رو روی مایع پنیری که روی بیسکوییت ها ریختیم قرار بدید ( با فاصله های یکسان توت فرنگی ها رو قرار بدید )
توت فرنگی رو کمی داخل مایع فشار بدید تا محکم قرار بگیره . در غیر این صورت وقتی ژله رو روی توت فرنگیها میریزید توت فرنگیها شناور میشه !
سپس روی ظرف رو با سلفون بپوشونید و اون رو برای مدت 4 ساعت ( یا یه شب تا صبح ) داخل یخچال قرار بدید . اگه این مدت کمتر باشه وقتی ژله رو اضافه میکنید لایه پنیر متلاشی میشه و کار خراب میشه .یک بسته ژله توت فرنگی رو داخل یک لیوان آب جوش حل کرده و سپس به اون یک لیوان آب سرد اضافه کنید .
منتظر بمونید تا کاملا خنک بشه و سپس اون رو به عنوان لایه آخر روی کار اضافه کنید . ( دقت کنید اگه ژله گرم باشه لایه پنیر رو خراب میکنه )
لایه ژله باید روی توت فرنگیها رو کاملا بپوشونه .. اگه روی توت فرنگیها کامل پوشیده نشد از ژله بیشتری باید استفاده کنید . ظرف رو با سلفون بپوشونید و 4 ساعت اونو داخل یخچال قرار بدید.