خانه
691K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۴:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    ]

    ژله_تصويري

    ابتدا یک ژله بستنی درست کنید.بعد تصویر دلخواهتان را پرینت بگیرید یا خودتان بکشید .یه برگه A4 را روی تصویر قرار بدید وبا دور گیر خوراکی یا رنگ خوراکی با قلم موی 3 صفر طرح رو دور گیری کنید.بعد از برگردوندن ژله در ظرف مورد نظر با یک دستمال کاغذی به آ رومی روی ژله رو کاملا خشک کنید تا رنگ پخش نشه.طرح رو برمیگردونید روی ژله بستنی وبه آ رومی با دست به صورت دورانی روی کاغذ بکشید وبعد کاغذ را به آ رومی از یک گوشه بلند کنید. می بینید که طرح عین چاپ برگردون منتقل شده,,

    بعد با قلم مو طرح رو رنگ میکنید,البته متوانیم روی کاغذ همه  طرح را رنگ کنیم و بزاریم کامل خشک شود وبعد روی ژله برگردونیم ((نکته دیگه اینکه موقع رنگ آ میزی روی ژله باید یک رنگ خشک شود وبعد رنگ رنگ بعدی را شروع کنیم ک رنگ ها قاطی نشن )

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۳۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    شکلات_مغزدار_تخم_مرغی

    مواد لازم :

    .  مغز گردو یا فندق 1/2 لیوان  

    .  بادام زمینی 1 لیوان  

    .  پودر قند 1/2 لیوان  

    . شکلات تخته ای مقدار لازم

     

    طرز تهیه : 

    بادام زمینی ها را داخل آب جوش بریزید و 5 دقیقه بگذارید بجوشد .

    سپس آبکشی و خشک کنید ، بادام ها و مغز گردو یا فندق را با میکسر بزنید تا به صورت خمیری نرم و یکدست شود .

    سپس با پودر قند مخلوط کنید ؛ با قاشق تکه هایی یک اندازه از خمیر بگیرید به شکل تخم مرغ شکل دهید و کنار بگذارید.

    مقداری شکلات تخته ای را تکه تکه کنید و داخل کاسه ای بریزید ، مقدار کمی کره اضافه کنید و کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید تا شکلات آب شود ( روش بن ماری ) ، 

    پس از آب شدن شکلات خمیرهایی که از قبل آماده کرده اید را داخل شکلات بزنید .

    سپس ظرف حاوی شکلات را داخل یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد و سفت شود.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۱:۱۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    دسر بیسكویت بادام زمینی

    مواد لازم برای خمیر: 

     

       آرد: 250 گرم

       كره: 160 گرم

       پودر شكر: 80 گرم

       آب: دو قاشق غذاخوری

       وانیل: یک‌سوم قاشق چای‌خوری

       پودر بادام زمینی: 60 گرم

       زرده تخم‌مرغ: یك عدد

     مواد لازم برای داخل بیسكویت:

     

       كره: 50 گرم

       پودر شكر: 100 گرم

        كره بادام‌زمینی: 50 گرم

       پودر كاكائو: یك قاشق غذاخوری

       پودر بادام‌زمینی: دو قاشق غذاخوری

       پسته چرخ شده

    روش تهیه: 

    1. تمامی مواد خمیر را داخل كاسه‌ای گود ریخته و همه را با هم چنگ می‌زنیم تا خمیر شوند. این كار را می‌توانیم با چرخ خمیرزن همزن برقی نیز انجام دهیم. خمیر حاصل را 15دقیقه در نایلون كنار می‌گذاریم تا استراحت كند.

    2. حالا خمیر را به قطر چهار میلی‌متر پهن كرده با كاتر موردنظر برش می‌زنیم و در سینی می‌چینیم. سینی را به مدت 20دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم، قرار داده و می‌پزیم. تمامی مواد میانی را دو دقیقه با همزن برقی می‌زنیم.

    3. كرم آماده شده را بین بیسكویت‌ها می‌كشیم و دو بیسكویت را به هم می‌چسبانیم و دور تا دور بیسكویت‌ها را داخل پسته چرخ شده می‌غلتانیم. روی بیسكویت‌ها را با شكر رنگی و اسپری رنگ خوراكی تزیین می‌کنیم.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۷:۳۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    فاج_شکلاتی_با_بادام_زمینی_و_کره

    مواد لازم:

    کره : 137 گرم

    مارشمالو : 56 گرم

    شکر : 225 گرم

    کره بادام زمینی : 250 گرم

    خامه : 235 گرم

    نمک : 1/4 قاشق چایخوری

    شکلات : 453 گرم

    بادام زمینی : 1/4 فنجان  

    طرز تهیه:

    ظرفی مربع 20 سانتی‌متری را چرب کنید و کاغذ روغنی را طوری داخل آن قرار دهید که لبه‌های آن از کناره های ظرف بیرون بماند.

    در یک تابه متوسط، کره، مارشمالو، کره بادام زمینی، شکر، خامه و نمک را روی حرارت شعله متوسط مخلوط کنید و مرتب به مدت 8 تا 10 دقیقه هم بزنید تا مارشمالوها ذوب شده و ترکیب نرمی داشته باشد، شکلات را اضافه کنید، و باز هم بزنید تا ذوب شود.

    مواد را به ظرفی که قبلا آماده کرده بودید منتقل کنید و روی فاج شکلات را با بادام زمینی خرد شده تزئین کنید.

    اجازه دهید به مدت 30 دقیقه خنک شود سپس حداقل 3 ساعت در یخچال بگذارید تا فرم بگیرد، بعد از اینکه از یخچال بیرون آوردید به وسیله کاغذ روغنی از ظرف خارج کنید و به سطح مورد نظرتان برای برش منتقل کنید و فاج شکلاتی را برش بزنید و سرو کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۰:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    دسر_وانیلی 

    فوق العاده خوشمزه هرچی بگم ازش کم گفتم😋

    بریم سراغ طرز تهیش

    آرد3ق غ وآرد ذرت 1ق غ

    شکر1/2لیوان بازم میزانش بسته به ذائقتون داره

    خامه صبونه 1بسته

    وانیل1/2ق چ

    شیر1/5لیوان

    بیسکوئیت شکلاتی پتی بور 2بسته

    کره 50 گرم

    ابتدا شکروشیروآرد الک شده رو مخلوط وروی شعله میزاریم با حرارت متوسط ومدام هم میزنیم تا غلظتش مثه فرنی بشه و وانیل رواضافه می کنیم وهم میزنیم وکره رو هم اضافه کرده ازروی حرارت برمیداریم وخامه صبونه رو با موادمون مخلوط میکنیم درادامه کار کف ظرف مورد نظرمون رو یه ردیف بیسکوئیت می چینیم وموادمون رو روش میریزیم وسطحشو صاف کرده گردوی نگینی می پاشیم ودوباره بیسکوئیت تا سه لایه ادامه میدیم ودرانتها روی موادمون رو نسکافه دونه درشت پاشیدم وگردوی نگینی وچند ساعتی میزاریمش تو یخچال تا خودشو بگیره وبرای سرو باگاناش تزئین کردم

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۲۲:۰۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    ژلـــه قلب راه راه💖

    مواد لازم

    ژله قرمز رنگ  ۲ بسته

    آب جوش  ۲ پیمانه

    آب سرد‎   ۱ پیمانه

    پودر ژلاتین  ۱ قاشق سوپ خوری

    شیر سرد ‏  ۱ پیمانه

    شکر  ۱/۲ پیمانه

    خامه‏  ۱ پیمانه

    ‏ وانیل  ۱/۲ قاشق چایخوری

    طرز تهیه

    ۱- پودر ژلاتین رو در 1/4 پیمانه آب سرد بریزید و بذارید اسفنجی شود. ‏

    ۲- پودر ژله قرمز رو با 2 پیمانه آب جوش مخلوط و روی بخار کتری هم بزنید تا حل و شفاف شود.

    ۳- از روی بخار برداشته 1 پیمانه آب سرد اضافه و هم بزنید

    ۴- کف قالبهای کوچیک قلبی شکل یا یک قالب بزرگ قلبی رو با برس کمی چرب کنید و‏یه لایه از مایه ژله قرمز رو توش بریزید و بذارید توی یخچال تا نیم ساعت بماند و نیم بند شود.

    ۵- در این مدت پودر ژلاتین اسفنجی رو با شیر و شکر مخلوط کنید و ‏روی بخار کتری هم بزنید تا ژلاتین و شکر کاملا در شیر ذوب شوند‎ 

    ۶- بعد از اینکه ژلاتین کامل حل شد از روی حرارت برداشته و خامه و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و ‏بذارید از گرما بیفته‎ 

    ۷- هنگامیکه لایه قرمز نیم بند شد یه لایه از مایه سفید رو روش بریزید و باز توی یخچال بذارید تا نیم بند شود و‏این  مراحل رو تا اتمام ژله ها انجام بدید

    ۸- اگه مایه ژله سفید و قرمزی که در دمای محیط نگه داشتید تا مرحله به مرحله اضافه کنید سفت شد ‏ظرفشون رو روی حرارت بخار کتری بذارید تا دوباره باز شود

    ۹- هر لایه رو قاشق قاشق روی لایه قبل بریزید تا لایه زیرین حفره دارنشود

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۲:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    موس_شکلاتی

    🌿 مواد لازم:

    شکلات (ترجیحا کم شیرین) 200 گرم

    آب 6 قاشق غذاخوری

    وانیل 2 قاشق چای خوری

    کرم یا خامه زده شده 2 فنجان

    شکر 1/4 فنجان

    🌿 طرزتهیه:

    شکلات را در حرارت غیر مستقیم و وانیل را اضافه کرده و با همزن دستی خوب می زنیم. سپس خامه زده شده را اضافه میکنیم و باز به هم میزنیم. سپس شکر را اضافه و خوب مخلوط می کنیم. موس را در ظرف مورد نظر ریخته و با تراشه های شکلات و تکه های میوه تزئین 

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۰۱:۴۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    #تزیین_شکلات_با_سس_تمشک 🍷

    🌿 مواد لازم:

    شکلات تلخ و شیرین (ساده) 390 گرم خرد شده

    کره که به دمای اتاق رسیده باشد 120 گرم

    زرده تخم مرغ 4 عدد

    شکر شیرینی پزی یا خاک قند 74 گرم

    پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری

    خامه ی غلیظ 480 میلی لیتر

    عصاره وانیل (اسانس) 2 تا 3 قطره

    تمشک 120 گرم

    شکر شیرینی پزی 3 تا 4 قاشق سوپخوری

    آب پرتقال 1 قاشق سوپخوری

    تمشک درسته جهت سرو (اختیاری)

    🌿 دستورالعمل ها:

    برای ترین شکلات، شکلات و کره را در طبقه ی رویی یک بخار پز دوطبقه یا کاسه ی پیرکسی که روی آب جوش قرار دارد (تماس پیدا نکند) ذوب کنید. آن را از روی حرارت بردارید.

    در کاسه ای بزرگ با استفاده از میکسر برقی با سرعت متوسط تا بالا زرده تخم مرغ را با شکر شیرینی پزی و پودر دارچین بزنید تا کف مانند شود. مخلوط شکلات را اضافه کرده و بزنید تا یکدست شوند. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

    خامه را بزنید وانیل را به آن بیفزایید و آنقدر بزنید تا شکل بگیرد. به آرامی آن را با خمیر شکلاتی هم بزنید.

    یک قالب کیک 28 سانتی متری را با کاغذ پوستی یا مومی بپوشانید و خمیر را در آن بریزید. روی آن را بپوشانید و 12 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

    برای تهیه سس تمشک، تمشک را در غذا ساز به صورت پوره درآورید. آن را از یک الک دانه ریز عبور دهید و در کاسه ای بریزید، محتوای الک را دور بریزید. آن را با شکر و آب پرتقال مخلوط کنید. قبل از سرو آن را خنک کنید.

    جهت سرو کیک را از قالب درآورده و به صورت برش زده همراه با سس سرو کنید. در صورت تمایل تمشک ها را روی کیک قرار دهید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۹:۵۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    شكلات_داغ پیشنهاد عصرونه عالی درکنار کیک

    مـواد لازم : ( برای ۴ نفر)

     پودر کاکائو  ۱/۳فنجان

     شکر  ۳/۴ فنجان

     شیر ۳/۵ فنجان

     آب جوش  ۱/۳ فنجان

    وانیل و نمک نوک قاشق چای خوری

    طـرز تـهـیـه :

    در یک شیر داغ کن، پودر کاکائو، شکر و نمک را با هم مخلوط و آب جوش را اضافه کنید. بعد از مخلوط شدن این مواد با هم، شیر را به آنها بیفزایید و این محتویات را روی حرارت قرار دهید تا نوشیدنی تان کاملا داغ شود. وقتی از داغ شدن آن مطمئن شدید، وانیل را اضافه و محتویات ظرف را در ۴ فنجان تقسیم کنید. در صورت تمایل می توانید به میزان نصف نصف خامه نیز به آنها بیفزایید. البته به خاطر داشته باشید که خامه کالری فراوانی دارد و می تواند میزان انرژی حاصل از خوردن این نوشیدنی را چند برابر کند.

    ۹ راز شکلات داغ

    شکلات داغ از نوشیدنی های قوی ای است که خوردن آن در روزهای سرد سال توصیه می شود. اصلیت این نوشیدنی به کشورهای سوئیس و سوئد برمی گردد زیرا در این کشورها کاکائو با مرغوبیت زیاد در دسترس مردم است. برای هر چه خوش طعم تر تهیه کردن این نوشیدنی، باید نکته هایی را رعایت کرد:

    ۱ – در این نوشیدنی فقط باید پودر کاکائو استفاده شود، نه شکلات آب شده، زیرا شکلات هنگام آب شدن در شیر خوب مخلوط نمی شود، روغن پس می دهد، ته نشین می شود و در نهایت ظاهر نوشیدنی چندان جذاب نخواهد بود.

    ۲ – پودر کاکائویی که برای تهیه این نوشیدنی انتخاب می کنید، باید به وسیله تولیدکنندگان معتبر تولید شده باشد. هرچه این پودر تیره تر باشد، بهتر است و البته بسته بندی وکیوم یا غیرقابل نفوذی داشته باشد. در ضمن بوی کاکائو نیز باید خوشایند باشد زیرا نشانه مرغوبیت آن خواهد بود.

    ۳ – اگر می خواهید شکلات داغ غلیظ باشد، پودر کاکائوی بیشتر و شیر پرچربی برای تهیه آن استفاده کنید.

    ۴ –  لزومی به افزودن خامه به این نوشیدنی نیست البته بنابر ذائقه افراد می توان این کار را انجام داد اما نوع کلاسیک شکلات داغ بدون خامه است. در واقع این نوشیدنی باید غلیظ و به رنگ قهوه ای سوخته باشد.

    ۵ –  افزودن شکلات های تند رنده شده نیز به این نوشیدنی، طعم خاصی می دهد و می توانید طبق ذائقه تان آن را اضافه کنید.

    ۶ – اگر نمی خواهید برای شیرین کردن این نوشیدنی از شکر سفید استفاده کنید، می توانید شکر قهوه ای یا عسل به کار برید البته طعم نوشیدنی کمی تغییر می کند.

    ۷ – برای آنکه روی فنجان شکلات داغتان کفی ایجاد شود، باید از شیر پرچرب استفاده کنید و آن را حرارت دهید. به این ترتیب شیر کف زیادی خواهد کرد.

    ۸ – هنگام سرو این نوشیدنی کافی است آن را در یک لیوان بزرگ (ماگ) و البته سفیدرنگ بریزید و لیوان را روی نعلبکی بزرگی قرار دهید و کنار آن یک شیرینی بگذارید. یادتان باشد مردم اروپا این نوشیدنی را با نان های شیرینی به نام «کراسان» می خورند که در واقع نان های شیرین حلزونی چندلایه است که شکل هلالی دارد و در فروشگاه های عرضه نان های فانتزی کشورمان نیز وجود دارد.

    ۹ – این نوشیدنی را می توان برای صبحانه و میان وعده صبح یا عصر همراه شیرینی سرو کرد.

  • ۱۰:۰۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست
    چند نكته براي برگرداندن ژله
    براي اينكه ژله يا دسرهاي ژلاتيني رو بدون دردسر برگردونيد لازمه چند مورد رو رعايت كنيد

    توي ظرفي كه مي خوايد ژله رو توي اون درست كنيد آب سرد بريزيد و برگردونيد تا ظرفتون خيس شه و بعد براي چند دقيقه اون رو توي فريزر قرار دهيد و بعد ژله يا دسر رو توي اون بريزيد.

    بعد از بستن ژله اول لبه هاي ژله رو با يه كارد از قالب جدا كنيد يه ظرف رو پر آب جوش كنيد براي چند پانيه قالب رو توي آب جوش بذاريد و بعد يه ظرف مسطح رو خيس كنيد و روي دهانه قالب ژله قرار بديد و بعد دستتون رو بر گردونيد .با اين كار(خيس كردن ظرف) مي تونيد اگه ژله وسط ظرف نبود با يه تكون اون رو وسط ظرف بياريد


    غير از اين مي تونيد قبل از كار قالب ژله رو با اسپري روغن يا با يه قلم مو و روغن چرب كنيد
  • leftPublish
  • ۱۰:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست
    كرم ژله اي

    مواد لازم:

    كمپوت گيلاس يا هر چي 1 قوطي هم ميوه هم آبش

    آب نصف پيمانه

    ژلاتين 2و 2/1 ق چ

    شكر 2 ق س سر پر

    ------------------------------------------------------------

    خامه 300 تا 350 گرم شيرين شده كه من خودم از خامه قنادي دوكا كه نجما جون هم گفتن استفاده ميكنم

    شير 2 و 2/1 پيمانه

    شكر 2/1 پيمانه

    ژلاتين 6 ق چ

    سفيده تخم مرغ 1 عدد

    وانيل 4/1 ق چ

    تهيه ژله اين دسر::::::

    ژلاتين رو در آب كمپوت ذوب ميكنيم + نصف پيمانه آب با شعله كم

    شكر رو به آب كمپوت اضافه ميكنيم حالا گيلاسها رو با هسته ميريزيم توش و روي يخ نيم بندش ميكنيم و ته قالب مورد نظر ميريزيم

    براي تهيه كرم ::::::

    ژلاتين رو تو شير ميخيسونيم بعد به روش بن ماري آبش ميكنيم
    شكر رو توي سفيده با همزن ميزنيم تا سفيد و سفت بشه
    بعد خامه شيرين شده و فرم گرفته رو بهشون اضافه ميكنيم
    حالا شير و ژلاتين رو اضافه ميكنيم و مواد رو نيم بند ميكنيم و روي ژله كه هنوز كمي شل است ميريزيم توجه داشته باشيد كه اگه ژله كاملا ببنده بعد كرم رو روش بريزيم موقع برگردوندن دوتيكه از هم جدا ميشن حتما بايد كمي شل باشه

    اين دسر رو ميتونين از دو روز قبل هم آماده كنين فقط همون روزي كه ميخواين استفاده كنين برش گردونين
  • ۱۰:۱۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست
    ژله ميوه اي كه مطمئنا اين رو هم همه بلديد:
    از هر نوع ميوه و ژله با همون طعم ميشه استفاده كرد.
    من ژله موز توت فرنگي و انار رو درست كردم.براي اينكه ميوه ها توي ژله شناور نباشن ابتدا كمي از ژله رو كه به روش هميشگي درست كرديم انتهاي قالب مي ريزيم و اجازه ميديم كمي خودش رو بگيره بعد ميوه مورد نظر رو بعد از برش دادن به شكل دلخواه يا قالب زدن روي اون ميريزيم و دوباره كمي ژله .باز اجازه مي ديم خودش رو بگيره البته زياد نه كه خيلي سفت بشه در انتها مابقي زله رو توش مي ريزيم و ميزاريم تا كامل خودش رو بگيره.
    نكته در مورد ژله انار اينه كه انارتون ترش باشه با انار شيرين طعم جالبي به دست نمياد همه بهتون ميگن گلاب يا وانيل ريختي توش!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اساتيد ميگن كيوي داخل ژله نمي بنده اما برخي ميگن ژلاتين بيشتر بريزي مي بنده امتحانش مجانيه
  • ۱۰:۱۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست
    نكاتي براي تهيه ژله و كرم بهتر
    _هميشه قالبتون رو قبل از شروع كار خيس كرده و داخل فريز يا جايخي قرار دهيد.حداقل 10دقيقه
    _ظرفي كه قصد داريد ژله يا دسرتون رو توش قرار بديد خيس كنيد سپس دسرتون رو از قالب دربياريد تا اگر دسر دقيقا سر جاي خودش قرار نگرفت به دليل مرطوب بودن ظرف بتونيد جابه جاش كنيد
    _سعي كنيد ژله تون رو به روش بن ماري حل كنيد تا شفاف تر بشه مزيت ديگه اش اينه كه پودر ژله به ظرف و قاشقتون نمي چسبه و خوب حل ميشه
    _اگر تايم كافي نداريد ميتونيد دسرتون رو براي مدت كوتاهي داخل فريزر قرار دهيد با توجه به برودت فريزر.اگر سرماش بالاست خيلي كم اگر هم نه من تا 15 دقيقه رو امتحان كردم مشكلي پيش نيومده
    _براي برگردوندن دسر از قالب:ابتدا كارد رو با آب گرم خيس كنيد و اطراف ژله رو جدا كنيد اگر قالب ميان تهي هست دور اون قسمت هم بايد جدا بشه.بعد قالب رو داخل آب گرم براي مدت كوتاهي نگه داريد و برگردونيد اگر خارج نشد دوباره سعي كنيد .
    _اساتيد فن ميگن گاهي ميشه از دستمال گرم هم استفاده كرد من تجربه نكردم
    _اما بهترين روش استفاده از سشوار مي باش!!!!!! جواب ميده خدااااااااااااااااااااااا امتحان كنيد مشتريش مي شيد.
  • ۱۰:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    gif animator

    مواد لازم:
    پودر ژله در دو رنگ قرمز و آبي
    پودر دسر نارگيل
    قالب

    ابتدا طبق دستور نصف پودر ژله قرمز را را با نصف ليوان آب جو


    بعد از 2 ساعت يا بيشتر كه ژله كاملا گرفت. نصف پودر دسر نارگيل را با يك ليوان شير داغ حل كنيد. وقتي مخلوط كاملا سرد شد روي ژله اولي بريزيد و دوباره در يخچال بگذاريد تا بگيرد


    بعد از اينكه ژله سفيد بسته شد، نصف ژله آبي را نيز با نصف ليوان آب داغ حل و به آن نصف ليوان آب سرد اضافه كنيد و روي ژله قبلي كه كاملا بسته شده و به رنگ سفيد بود بريزيد.


    باقيمانه ژله ها را ( آبي و قرمز ) را با هم مخلوط تا به رنگ بنفش درآيد و بعد روي لايه بعدي بريزيد و در يخچال بگذاريد. بعد از اينكه اين لايه هم كاملا بسته شد، باقيمانه پودر دسر نارگيل را با يك ليوان شير داغ مخلوط و وقتي سرد شد روي لايه بعدي بريزيد .



    بعد از اينكه ژله كاملا خود را گرفت ميتوانيد آن را برش دهيد.


    اين دسر نياز به وقت و حوصله دارد. موفق باشيد

  • ۱۰:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست
    چند نكته مهم در تهيه دسرها، پودينگها و ژله ها
    اگر بخواهيم ژله دو رنگ درست كنيم. يك رنگ را در ظرف ريخته ميگذاريم در يخچال تا خودش را بگيرد.
    اگر ژله شل بود و در يخچال سفت شد مي توانيم دوباره آنرا بجوشانيم و غليظ كنيم.
    براي اينكه ميــوه در ته ظرف قرار گيرد ابتدا مقدار كمي ژله همراه ميــوه ريخته در يخچال مي گذاريم.
    در مورد پودينگها حتماً بايد در حالت گرم در ظرفهاي مورد نظر بريزيم.
    پودينگ سريعاً بسته مي شود.
    نشاسته پودينگها حتماً بايد تازه و تميز باشد.
    ظرف تهيه پودينگها بايد كمي گود باشد و با حرارت كم تهيه شود كه بيرون نپرد.
    فرم گرفتن خامه: بايد خامه و پودر شكر را مخلوط كرده در فريزر به مدت ?? ساعت بگذاريم و بعد از بيرون آوردن خوب بزنيم تا فرم بگيرد. حالت فرم گرفته حالتي است كه جاي پرهاي همزن در آن باقي بماند.
    مهمترين نكته در پودينگها تازه بودن تمام مواد است.
    در مورد ژله ها و دسرها، حتماً تاريخ مصرف كمپوتها بايد مشخص باشد.
    پودر ژلاتينها كهنه نباشد.
    دسرها بايد حتماً تازه سرو شوند.
    طريقه بن ماري: يعني يك ظرف آبگرم را روي حرارت گذاشته و ظرف دسر را به آرامي روي آن قرار داده و هم مي زنيم. حرارت نبايد زياد باشد كه آبجوش بداخل ظرف دوم برود.
    اگر ژله دو رنگ يا بيشتر باشد در فاصله زماني كه ژله رنگ اول در يخچال ببندد اگر ژله رنگ دوم كمي سفت شود مي توانيم آن را گرم كرده و روي ژله اولي بريزيم و بقيه رنگ ژله ها را هم به همين طريق گرم كنيم و روي ژله ها بريزيم.
    تزئين ژله و دسرهائي كه براي سفت شدن در يخچال قرار مي گيرند، همواره بعد از بيرون آوردن از يخچال بايد انجام گيرد.
    از آنجا كه تهيه دسر و ژله ها چندين بار تميرن شده اند، توجه داشته باشيد كه مواد را دقيقاً به همان ميزان كه گفته شده است استفاده كنيد
  • ۱۱:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    🎀دسر پاناکوتا با ژله خاکشير 🎀

    موادلازم ژله خاکشير: 

    🍚خاکشير 50 گرم 

    🍺آب 250 ميلى ليتر 

    🍚شکر200 گرم 

     گلاب 50 ميلى ليتر  

     آبليمو2-3 قاشق سوپخورى    

    پودرژلاتين 2 ساشه 

    🍺آب 80 ميلى ليتر 

    موادلازم دسرپاناکوتا: 

    🍶شير 200 ميلى ليتر 

        خامه 250 گرم 

    🍛وانيل يک چهارم قاشق چايخورى 

    🍚شکر 50 گرم 

      پودرژلاتين  1.5 ساشه 

    طرزتهيه ژله خاکشير: 

     ابتداخاکشيرراشسته داخل 2 پيمانه آب ولرم 2 ساعت خيس کنيد.پودرژلاتين راروى 80 ميلى ليترآب پاشيده وبه روش بن مارى حل کنيد.درظرفى 200 ميلى ليترآب وشکررامخلوط کرده روى حرارت بگذاريدتاشکرحل شودسپس گلاب وآبليمورااضافه کرده بعداز2-3 دقيقه جوشيدن ازروى حرارت برداشته, آب خاکشيرراجداکرده وآنراباشربت مخلوط کنيد, ژلاتين به روش بن مارى حل شده راافزوده هم بزنيد.کف قالب موردنظرراچرب کرده وژله خاکشيررادرون آن ريخته ودريخچال بگذاريدوتازمان نيم بندشدن ژله راگاهى هم بزنيدتادانه هاى خاکشيرهمه جاغوطه ورشوند.وقتى ژله کمى خودش راگرفت دسرپاناکوتاخنک شده راروى آن ريخته مجدددرون يخچال بگذاريدتاخودش رابگيرد.

    طرزتهيه دسرپاناکوتا:

     شير,خامه, شکروپودرژلاتين آموتيارادرون ظرفى ريخته هم بزنيدسپس روى حرارت قرارداده وتازمانى که فقط گرم شودامانجوشدمدام هم زده تايکدست شده وشکروپودرژلاتين حل شود.دراين هنگام ظرف راازروى حرارت برداشته وانيل رااضافه کنيد.بهتراست دسرراازصافى ردکنيدسپس کنارگذاشته تاخنک شودوبعدروى ژله خاکشيربريزيد.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۱:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    ژله ویترینی

    🍏 ابتدا سیب را به صورت چیپس حلقه حلقه کرده، با آب و شکر میذاریم بجوشه در حدی که سیب نرم بشه و به راحتی خم بشه و نشکنه. اونا رو روی هم میچینیم و از یک طرف شروع به پیچیدن میکنیم تا به شکل گل در بیاد. با خلال دندان اونو ثابت میکنیم و در ظرف مورد نظر میذاریم و کمی ژله آلوئورا میریزیم روش و به صورت کج در یخچال میذاریم تا ببنده. بعد از اینکه بست، خلال دندانها رو در میاریم و یه کم دیگه ژله میریزیم تا مقدار بیشتری از ژله معلوم بشه. در ضمن برای برگ، از کاهو و... هم میتونید استفاده کنید. ما از برگ ریحان استفاده کردیم. بعد بقیه ژله رو از ژله بستنی استفاده میکنیم (ژله را با یه لیوان آب جوش و یه لیوان بستنی درست میکنیم). اگر درست کردن گل براتون سخته میتونید از میوه های دیگه مثل توت فرنگی، شاه توت و... به جای گل در قسمت ویترین استفاده کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    #چیزکیک_توت_فرنگی

    این چیز کیک علاوه بر خوشمزه بودن ظاهر قشنگی داره و میتونید از اون به عنوان یه خوردنی خوشمزه و قشنگ جشنها ومهمانی ها استفاده کنید

    مواد لازم :

    300 گرم بیسکوییت ساقه طلایی یا مدلای دیگه بیسکوییت

    150 گرم کره آب شده

    500 گرم پنیر خامه ای ( پنیر رو بای مدتی در دمای محیط قرار بدید تا نرم باشه )

    1 و نیم قاشق پودر ژلاتین

    1 و 1/4 پیمانه آب جوش

    2/3 پیمانه شکر

    1 قاشق چایخوری وانیل

    10 تا 12 عدد توت فرنگی

    یک بسته ژله توت فرنگی

    طرز تهیه : 

    ابتدا کره رو داخل یه کاسه داخل ماکروفر قرار بدید تا آب بشه  .. بوسیله یه قلمو کمی از کره آب شده رو کف ظرفی که انتخاب کردید بمالید . ظرفی که اینجا استفاده شده ظرف پیرکس در اندازه های 33 در 25 هست .

    شما میتونید به جای اینکار از کاغذ روغنی برای کف ظرف استفاده کنید .. این طوری برای خارج کردن و برش زدن چیز کیک راحت تر خواهید بود .

    در مرحله بعد بیسکوییت ها رو داخل غذاساز بریزید و کاملا خرد کنید .بیسکوییت خرد شده رو داخل کاسه ای ریخته و کره آب شده رو به اون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . سپس بیسکوییت رو کف ظرف ریخته و با یه کفگیر یا وسیله مشابه اونو کاملا پرس کنید . میتونید با ته یه لیوان هم این کار رو انجام بدید .

    ظرف رو داخل فریزر قرار بدید و کار رو ادامه بدید .پودر ژلاتین رو داخل کاسه ای ریخته و آب جوش رو بهش اضافه کنید .. خوب هم بزنید تا ذرات ژلاتین به خوبی حل بشه ..

    پنیر خامه ای رو داخل ظرفی ریخته .. شکر رو بهش اضافه کنید و با همزن برقی مخلوط رو هم بزنید . مخلوط رو تا زمانی که شکر و پنیر به خوبی با هم مخلوط بشن ( همانند تصویر ) هم بزنید . وانیل و ژلاتین خنک شده رو به این مخلوط اضافه کنید و مجددا هم بزنید .

    نتیجه باید حالتی مثل میلک شیک داشته باشه ( یه مایع تقریبا غلیظ )

    اگه توش حالت توده ای و ناصاف بود اون رو از صافی عبور بدید .ظرف پیرکس رو از فریزر خارج کرده و با یه چنگال اونو سوراخ سوراخ کنید ! مخلوط پنیری رو روی بیسکوییت ها بریزید و 10 دقیقه ظرف رو در دمای اتاق نگه دارید .در این فاصله توت فرنگی ها رو آماده کنید . اول توت فرنگی ها رو به دو قسمت تقسیم کنید .. قسمت بالای توت فرنگی رو به صورت یه v برش بزنید تا شکلی شبیه به قلب به وجود بیاد . سپس هر کدومش رو روی مایع پنیری که روی بیسکوییت ها ریختیم قرار بدید ( با فاصله های یکسان توت فرنگی ها رو قرار بدید )

    توت فرنگی رو کمی داخل مایع فشار بدید تا محکم قرار بگیره . در غیر این صورت وقتی ژله رو روی توت فرنگیها میریزید توت فرنگیها شناور میشه !

    سپس روی ظرف رو با سلفون بپوشونید و اون رو برای مدت 4 ساعت ( یا یه شب تا صبح ) داخل یخچال قرار بدید . اگه این مدت کمتر باشه وقتی ژله رو اضافه میکنید لایه پنیر متلاشی میشه و کار خراب میشه .یک بسته ژله توت فرنگی رو داخل یک لیوان آب جوش حل کرده و سپس به اون یک لیوان آب سرد اضافه کنید .

    منتظر بمونید تا کاملا خنک بشه و سپس اون رو به عنوان لایه آخر روی کار اضافه کنید . ( دقت کنید اگه ژله گرم باشه لایه پنیر رو خراب میکنه )

    لایه ژله باید روی توت فرنگیها رو کاملا بپوشونه .. اگه روی توت فرنگیها کامل پوشیده نشد از ژله بیشتری باید استفاده کنید . ظرف رو با سلفون بپوشونید و 4 ساعت اونو داخل یخچال قرار بدید.

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۱۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    ژله بلوبری

    مواد لازم :

    ژله بلوبری                   ۳ بسته

    آب جوش                      ۳ پیمانه

    آب سرد                        ۳/۴ پیمانه

    بلوبری                         ۱ پیمانه

    ماست یا بستنی وانیلی       ۲ پیمانه

    میتونید از بستنی وانیلی استفاده کنید یا ماست وانیلی؛ ماست نباید ترش باشه.

    برای این ژله دو لایه ژله باید درست کنیم اول ژله آبی تیره رنگ که داخلش بلوبری داره ( بدون بلوبری هم میتونید درست کنید) یا میتونید کلا از رنگ ژله دیگه ای استفاده کنید و میوه ای دیگه که در دسترس داشته باشید.

    و بعد ژله آبی آسمانی که با ماست یا بستنی درست میشه که رنگ ژله را ملایم میکنه.

    به یک قالب کیک نیاز داریم با ظرفیت ۷ پیمانه ؛ قبل از شروع بکار حتما امتحان کنید که داخل قالب ۷ پیمانه آب جا بشه اگر قالبتون کوچیکتره دیگه خودتون یه حساب کتاب کنید و مقادیر مواد را بر حسب گنجایش قالبتون کم و زیاد کنید.  

                  

    برای لایه اول ژله 

    داخل کاسه ای ۱ پیمانه آب جوش را با ۱ بسته ژله کاملا حل کنید و ۳/۴ پیمانه آب سرد بریزید و بگذارید داخل یخچال تا کمی ببنده؛ برای اینکه بلوبری یا هر میوه دیگری به صورت معلق داخل ژله بمونه و کف ظرف نره باید ژله کمی بسته شده باشه و بعد بلوبری را اضافه کنید. وقتی ژله در حدی بسته شد که حالت سفیده تخم مرغ شد در اون حد کافیه و میتونید بلوبری را اضافه کنید ومخلوط ژله را به قالب اصلی منتقل کنید و بگذارید ببنده ولی نه اینکه کامل کامل چون اگر ژله اول کامل ببنده وقتی ژله دوم را روش بریزید به صورت دو لایه جدا از هم میشه و بهم نمیچسبه؛ با انگشت امتحان کنید زمانیکه ژله بسته شده بود ولی سفت سفت نبود میتونید لایه دوم را روش بریزید. لایه دوم هم حتما باید خنک باشه تا ژله اول را آب نکنه.

    برای لایه دوم ژله 

    در ظرفی دیگر ۲ پیمانه آبجوش و ۲ پاکت ژله بلوبری را کاملا حل کنید و بعد با بستنی یا ماست مخلوط کنید تا یکدست بشه و بگذاید داخل محیط تا خنک بشه و بعد با قاشق روی لایه اول ژله بریزید و بگذارید داخل یخچال تا کامل ببندد.

    اگر با درآوردن ژله از قالب مشکل دارید میتونید کمی قالب را چرب کنید و با پنبه چربی اضافی را پاک کنید که سطح ژله چرب نباشه.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۱:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    دسر شکلات سفید

    این معجون داغ در هوای سرد می چسبه

     در هوای سرد نوشيدني‌هاي داغ بيشتر مي‌چسبد. هات‌چاكلت يا همان شكلات داغ يكي از رايج‌ترين نوشيدني‌هاي كافي‌شاپي است ولي براي آنهايي كه شكلات سفيد دوست دارند، پيشنهاد ما نوشيدني شكلات سفيد با بستني وانيلي است.

    مواد لازم 

    200 گرم شكلات تخته‌اي سفيد

    یک پيمانه شير

    100 گرم بستني وانيلي

    یک قاشق سوپخوری

    پودر پسته

    یک قاشق سوپخوری

    پودر فندق

    روش تهیه

    1. شير را در ظرف شير جوشي ريخته و بگذاريد روي حرارت تا جوش بيايد. 

    2. بعد حرارت را كم كرده و شكلات سفيد را اضافه كنيد و دایم هم بزنيد تا شكلات در شير حل شود. 

    3. حالا نوشيدني داغ را از روي حرارت برداشته و در يك فنجان بريزيد طوري كه سر آن كمي خالي باشد. بعد از كمي خنك شدن يك اسكوپ بستني وانيلي به نوشيدني اضافه كرده و با پودر پسته و پودر فندق تزیين و بلافاصله سرو كنيد.

    از كجا بخريم؟

    شكلات سفيد را مي‌توانيد از فروشگاه‌هاي لوازم قنادي و شيريني‌پزي تهيه كنيد.

    انواع دسر | انواع ژله
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان