خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
1 از 1
52K
شیرینی پزی | دستور پخت کیک
۱۶:۲۲ ۱۳۹۲/۹/۱۰
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
میدونم همه به دستور پخت شیرینی و کیک علاقه دارید
اینجا دستور پخت انواع شیرینی و کیک رو میزارم
شما هم همکاری کنید
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۶:۲۳ ۱۳۹۲/۹/۱۰
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
شيريني گردويي با شكلات صبحانه ( نوتلا)
مواد لازم :
كره نرم : ١٠٠ گرم
شكر قهوه اي : ١/٢ پيمانه
تخم مرغ : ٢ عدد ( زرده و سفيده جدا )
وانيل : كمي
آرد : ٢ پيمانه
گردوي خرد شده : حدود ٢ پيمانه
نوتلا : ١/٢ پيمانه
ابتدا با همزن ، كره و شكرو مخلوط مي كنيم ، سپس زرده ها و وانيل رو اضافه مي كنيم و به هم زدن ادامه ميديم ، در انتها آردرو اضافه مي كنيم و خوب ورز ميديم .....
از خميرآماده شده ، گلوله هايي به اندازه گردو بر مي داريم و گرد مي كنيم ، سفيده هارو با چنگال كمي هم مي زنيم و خميرهاي گلوله شده رو اول توي سفيده و بعد هم توي گردوي خرد شده مي غلتونيم ، با انگشت شست ،شيريني هارو گود مي كنيم و روي كاغذ روغني مي چينيم ...در فر ١٨٠ درجه به مدت ٢٥ دقيقه مي پزيم ، بعد ار كمي خنك شدن ، توي گودي شيريني رو با نوتلا پر مي كنيم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۶:۲۵ ۱۳۹۲/۹/۱۰
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
شيريني پاپيوني
آرد : ٢ پيمانه
شير : ١/٢ پيمانه
كره آب شده : ٢ قاشق غذاخوري
براي شربت:
شكر : ١ پيمانه
آب : ٢ پيمانه
آب ليمو ترش : ١ قاشق غذاخوري
آب و شكرو روي حرارت ميذاريم تا غليظ بشه ، سپس آب ليمو ترش رو مي ريزيم و ميذاريم كمي ديگه بجوشه .....
مواد شيريني رو با هم مخلوط مي كنيم و ورز ميديم ، با وردنه باز مي كنيم و با قالب گرد برش مي زنيم و به شكل پاپيون جمع مي كنيم .....سپس شيريني هاي فرم داده شده رو توي روغن سرخ مي كنيم و در شربت داغ ميندازيم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۶:۳۰ ۱۳۹۲/۹/۱۰
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
شیرینی پنجره ای
نشاسته پودر شده : ٢/٣ پيمانه
گلاب : ٣/٤ پيمانه
تخم مرغ : ٥ عدد
آرد الك شده : ١/٢ پيمانه
پودر قند : براي روي شيريني ها
هل آسياب شده : براي تزيين (در صورت تمايل )
نشاسته و گلاب رو مخلوط كرده ، تخم مرغ هارو يكي يكي اضافه كردم ....سپس آرد رو ريختم و خوب به هم زدم تا مخلوط يك دستي درست بشه ، اگر اين مايه رو از صافي يا الك رد كنين ، نتيجه بهتري به دست مياد ...
توي يك ظرف كوچك و تقريبا گود روغن ريختم و روي حرارت گذاشتم ، قالب مورد نظرمون رو هم توي روغن گذاشتم تا داغ بشه
بعد توي مايه زدم ،( فقط بايد دقت كنين كه تا ٢/٣ قالب رو داخل مايه شيريني بزنيد كه مايه روي قالب رو نگيره )، سپس قالب رو داخل روغن داغ زدم و با يك حركت آروم خمير از قالب جدا ميشه ، داغي روغن در حدي باشه كه شيريني نسوزه ....هر چند دقيقه مايه رو به هم بزنين تا يك دست بشه ....قالب هم نه خيلي داغ و نه خيلي سرد باشه.....
بعد شيريني هارو روي دستمال كاغذي آشپزخونه گذاشتم تا روغن اضافيش گرفته بشه و با پودر قند تزيين كردم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
4 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۶:۳۳ ۱۳۹۲/۹/۱۰
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
شيريني ايرميك :
ايرميك يا آرد سمولينا : ١ پيمانه
شكر : ١ پيمانه
آب : ١ پيمانه
پودر نارگيل و پودر پسته : به ميزان لازم
ايرميك ، شكر و آب رو مخلوط مي كنيم و روي حرارت به هم مي زنيم تا آب تبخير بشه و مايه شيريني به صورت خمير تقريبا سفتي در بياد ...بعد از اينكه خمير كمي خنك شد ( بهتره تا ولرمه اين كارو انجام بديم ) از خمير به اندازه گردو جدا مي كنيم ، توي دست گرد مي كنيم و توي پودر نارگيل يا پسته مي غلتونيم ،شيريني ساده و خوشمزه ايه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۷:۳۱ ۱۳۹۲/۹/۱۰
nafas
سه ستاره ⋆⋆⋆
|
5128
|
3166 پست
شیرینی لیگمات
ارد سفید :1لیوان
تخم مرغ:1عدد
ارد برنج:3ق غ
مایه خمیر فوری:1 ق غ
ماست:1ق غ
اب :مقدار لازم
طرز تهیه:ابتدا تخم مرغ را با ماست خمیر فوری ارد برنج وپکنیگ پودر مخلوط سپس ارد سفید را میریزیموبا دست خمیر را ورز میدهیم .
در صورتی که خمیر سفت بود اب به ان اضافه میکینم تا خمیر رقیق شود (مانند ماست)خمیر را به مدت 1 ساعت در جای گرمی میگذاریم تا خمیر بالا بیاید روغن را در مایتابه نسوز میریزم بعد مایع را داخل روغن بوسیله قاشق میریزیم تا پف کند وبه رنگ طلایی دراید ون را داخل شیره شیرین میریزیم
طرزتهیه شیره
1لیوان شکر 2لیوان اب کمی زعفران وگلاب روی گاز با حرارت کم میگذاریم تا مث عسل شود
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۷:۳۲ ۱۳۹۲/۹/۱۰
nafas
سه ستاره ⋆⋆⋆
|
5128
|
3166 پست
اینم عکسشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۷:۵۱ ۱۳۹۲/۹/۱۰
saba biology
چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆
|
6343
|
4258 پست
خیلی خوب مرسی
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۷:۵۳ ۱۳۹۲/۹/۱۰
saba biology
چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆
|
6343
|
4258 پست
روناک جان
اون شیرینی "ایرمیک" شبیه باسلوق خودمونه؟!
جاتون خالی چند مدت پیش با نشاسته درستیدم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۲:۴۲ ۱۳۹۲/۹/۱۱
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
شيريني گل
كره نرم شده دردماي محيط : ٥٠ گرم
روغن مايع : ١ پيمانه
ماست : ١/٢ پيمانه
آرد سمولينا (ايرميك) : ١ پيمانه
تخم مرغ : ١ عدد
وانيل : كمي
بكينگ پودر: ١ قاشق چاي خوري
آرد :به ميزان لازم
بادام با پوست و درسته : مقداري
براي شربت :
آب : ٣و ١/٢ پيمانه
شكر : ٣ پيمانه
آب ليمو ترش : ١ قاشق غذاخوري
ابتدا شربت رو درست كنين ، شكر و آب رو روي حرارت بذارين وقتي كه غليظ شد آب ليمو ترش رو اضافه كنين و بذارين يه كمي ديگه بجوشه ....
غير از آرد و بكينگ پودر همه مواد رو مخلوط مي كنيم ، سپس بكينگ پودر و آرد رو كم كم اضافه مي كنيم و ورز ميديم ، انقدري آرد اضافه مي كنيم تا خمير لطيف و نرمي به دست بياد و به دست نچسبد ...
با وردنه خميرو باز مي كنيم و با قالب گرد يا دهانه استكان ، از خمير به شكل دايره برش مي زنيم ....
٥ تا از دايره هارو كنار هم ميذاريم ( تا نصفه روي هم ميان ) و بعد رول مي كنيم ...
خمير رول شده رو با يك چاقوي تيز به دو قسمت مي كنيم .....
و در سيني فر كه كاغذ روغني انداختيم مي چينيم و با بادام هاي درسته تزيين مي كنيم و در فر ١٨٠ درجه به مدت نيم ساعت ميذاريم.....
بعد شربت ولرم شده رو روي شيريني داغ مي ريزيم .، من ميزان شربت رو كمتر از دستور اصلي درست كردم ، چون خيلي شيرين مي شد ....
بعد هم صبر كنين تا شربت به خورد شيريني بره و خنك بشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۴:۴۷ ۱۳۹۲/۹/۱۱
یکی تا
یک ستاره ⋆
|
501
|
1431 پست
من از مورد اول خیلی ی ی ی خوشم اومددددد
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۶:۳۸ ۱۳۹۲/۹/۲۰
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
كيك اسفناج و كيوي
تخم مرغ : ٤ عدد
شكر : ١و ١/٢ پيمانه
آرد : ٢ پيمانه
برگ اسفناج : ١٥ عدد
بكينگ پودر : ١/٢ قاشق مرباخوري
وانيل : ١/٤ قاشق چاي خوري
تخم مرغ هارو توي ظرف مي شكنيم و با شكر مخلوط مي كنيم ، با همزن خوب بهم مي زنيم ، بعد وانيل رو اضافه مي كنيم ، سپس اسفناج رو به مخلوط تخم مرغ و شكر اضافه مي كنيم و دوباره با همزن هم مي زنيم تا مخلوط يك دست بشه ....
مخلوط آرد و بكينگ پودرو روي مواد الك مي كنيم و با قاشق چوبي يا ليسك دوراني هم مي زنيم ....
مايه كيك رو توي قالب چرب شده مي ريزيم ،( من از قالب كمربندي استفاده كردم) و در فر ١٦٠ درجه به مدت ٤٥ دقيقه مي پزيم . فراموش نكنيد كه فرو از قبل گرم كنيد ....
براي كرم كيك ....
شير : ٢و ١/٢ پيمانه
آرد : ٢ قاشق غذاخوري
نشاسته ذرت يا گندم : ١ قاشق غذاخوري
شكر : ٣ قاشق غذاخوري
خامه شيرين شده : ١ پيمانه ( براي خامه شيرين مي تونين خامه غليظ رو با شكر خوب هم بزنين تا فرم بگيره يا اينكه از پودر خامه هاي آماده استفاده كنيد كه باشير مخلوط ميشن )
كيوي : ٢ عدد
شير ، شكر ، آرد و نشاسته رو مخلوط مي كنيم و روي حرارت به هم مي زنيم تا بپزه و غليظ بشه ،يعني به غلظت فرني برسه ... بعد وقتي كرم خنك شد ، خامه شيرين شده رو اضافه مي كنيم و هم مي زنيم ...
كيوي هارو براي تزيين حلقه حلقه مي كنيم ....
بعد از خنك شدن كيك رو برش مي زنيم و به دو قسمت تقسيم مي كنيم ، مقداري از لايه هاي دروني كيك جدا و خرد مي كنيم و كنار ميذاريم ...
نصف كرم رو روي لايه اول مي ماليم ، كيوي هاي حلقه حلقه شده رو روي كرم مي چينيم ، لايه بعدي كيك رو ميذاريم ، دوباره با كرم مي پوشونيم و با خرده هاي كيك و كيوي برش خورده تزيين مي كنيم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۶:۴۲ ۱۳۹۲/۹/۲۰
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
كيك شكلات و گردو
آرد : ٢ پيمانه
تخم مرغ : ٣ عدد
روغن : مايع يك پيمانه
شكر : يك و نيم پيمانه
شير : ١/٢ پيمانه
بكينگ پودر : يك قاشق مرباخوري
وانيل : نوك قاشق چاي خوري
گردو : ١/٢ پيمانه
شكلات چيپسي : ١/٣ پيمانه
ابتدا روغن و شكرو با همزن مي زنيم، تا شكر حل بشه ...سپس تخم مرغ هارو يكي يكي مي شكنيم و هر بار خوب مي زنيم و وانيل رو بعد از تخم مرغ ها اضافه مي كنيم....
بعد آرد و بكينگ پودر رو الك مي كنيم ....سپس آرد و شير رو به تناوب ( يعني كمي آرد و كمي شير ) به مخلوط اضافه مي كنيم و با قاشق چوبي آرام و دوراني هم مي زنيم..
شكلات و گردو رو درون كمي آرد مي ريزيم و الك مي كنيم و داخل مايه كيك مي ريزيم، آغشته كردن به آرد از ته نشين شدن گردو و شكلات جلوگيري مي كنه و مانع از سوختن آنها ميشه...
مايه كيك رو داخل قالب چرب شده مي ريزيم و داخل فر ١٧٠ درجه به مدت ٤٥ دقيقه ميذاريم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۶:۴۵ ۱۳۹۲/۹/۲۰
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
كيك موز و گردو
شكر : ١و ١/٢ پيمانه
روغن مايع : ١ پيمانه
تخم مرغ : ٣ عدد
وانيل : ١/٤ قاشق چاي خوري
موز : ٢ عدد
آرد : ٢ پيمانه
شير : ١/٢ پيمانه
بكينگ پودر : ١/٢ قاشق مربا خوري
گردو : ١/٢ پيمانه
دارچين: ١ قاشق مربا خوري
شكر و روغن مايع رو با همزن خوب مي زنيم ، بعد تخم مرغ ها رو يكي يكي اضافه مي كنيم و بعد از اضافه كردن هر تخم مرغ ، خوب بهم مي زنيم ...سپس وانيل رو مي ريزيم ...، سپس موزهاي خرد شده رو ريخته و به هم زدن ادامه ميديم ....
همزن رو كنار ميذاريم ، مخلوط بكينگ پودر، دارچين و آرد رو با شير رو به تناوب اضافه مي كنيم و آرام هم مي زنيم ....
در انتها گردو رو در كمي آرد مي غلتونيم ، اين كار براي اينه كه گردوها ته نشين نشه و نسوزه و بعد گردوها رو به مخلوط كيك اضافه مي كنيم و در قالب مورد نظر مي ريزيم..
فر ١٧٥ درجه به مدت ٤٥ دقيقه....
اين كيك بسيار نرم و لطيفه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۲۳:۰۸ ۱۳۹۲/۹/۲۰
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
نان پنجره ای سه رنگ
برای اینکه نان پنجره ای ما سه رنگ بشه باید مواد رو به سه قسمت تقسیم کنیم و به هر قسمت یه رنگی اضافه کنیم و بعد سه رنگ رو با هم توی یه ظرف بریزیم و قالب رو توی این ظرف سه رنگ بزنیم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
5 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۲۳:۳۸ ۱۳۹۲/۹/۲۰
ببوری
دو ستاره ⋆⋆
|
701
کف توقعاتم رفت بالا
دفتر منو بیارین
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۰:۱۳ ۱۳۹۲/۹/۲۱
آهو
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
51237
|
36302 پست
هیچی دیگه حالا همه واسه خودشون دفتر درست کردن اگه ما دخترام دفتر درست کنیم که کار شما ساختس
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۳:۱۱ ۱۳۹۲/۱۱/۱
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
کیک شکلاتی
- آرد : 2.5 پیمانه
شکر : 1-1.5 پیمانه
تخم مرغ : 3عدد
شیر : 1پیمانه
روغن مایع : 1پیمانه
پودر کاکائو : 2/3 پیمانه
خلال بادام خرد شده : 1/2 پیمانه
وانیل : 1ق.چای خوری
پیکینگ پودر : 3ق.چای خوری
- تخم مرغ ها رو خوب با همزن زدم (4-5 دقیقه) - شکر و شیر و روغن رو اضافه کردم و بعد آرد رو کم کم اضافه کردم و در نهایت وانیل و پیکینگ پودر رو اضافه کردم ...
- پودر کاکائو رو توی آبــــ جوش حل کردم و با خلال بادامهای خرد شده به 1/2 مایع کیکم اضافه کردم ...
- مایع کیک رو لایه لایه به ترتیب شکلاتی و ساده توی قالب مستطیلی شکل ریختم و داخل فر که از 15 دقیقه قبل با 180 درجه سانتی گراد گرم کرده بودم گذاشتم و بعد 50 دقیقه کیک آماده شد ...
بعد ار خنک شدن با قالب قلب شکل کیک رو قالب زدم و با شکلات آب شده و خلال بادام تزئین کردم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۴:۳۰ ۱۳۹۲/۱۱/۱
saba biology
چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆
|
6343
|
4258 پست
عالیییی بووود
مثل همیشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۴:۳۷ ۱۳۹۲/۱۱/۱
بهارک
یک ستاره ⋆
|
455
|
1240 پست
نان پنجره ای رنگی ندیده بودم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
1 از 1
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات